More


  MOBILIZARE exemplară a SPITALULUI JUDEŢEAN. TONE de medicamente trimise spre BUCUREŞTI

  =

   

  12

  După tragedia de vineri care a avut loc în Clubul Colectiv din capitală, mai multe unităţi spitaliceşti din ţară s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul victimelor. Printre acestea se află şi Spitalul Judeţean Satu Mare care a trimis de urgenţă o soluţie pentru hemofiltrare, folosită ca lichid de dializă.
  După aflarea veştii cumplitului eveniment din Capitală în care şi-au pierdut viaţa 30 de persoane, iar alte 90 de persoane se află în continuare în stare critică, mai multe spitale din ţară s-au mobilizat, astfel că şi Spitalul Judeţean Satu Mare a trimis de urgenţă 3,5 tone de pungi de soluţie pentru hemofiltare.
  Reprezentanţii Spitalului Judeţean au apreciat mobilizare şi dedicarea personalului medical şi au declarat că în cazul unui incident similar la fel ar reacţionat şi personalul medical sătmărean.
  Nu doar spitalele s-au mobilizat. Pe internet circulă un document care este actualizat in permanenta in care sunt trecute modurile in care oamenii pot ajuta familiile victimelor din Colectiv, spitalele care ii ingrijesc pe raniti si nu numai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img