More


  Muniţie neexplodată, distrusă la Carei

  =

  Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a desfăşurat joi o misiune de distrugere a muniţiei rămasă neexplodată din timpul conflictelor armate, se arată într-un comunicat de presă al ISU Satu Mare.

  Cele nouă elemente de muniţie (constând în patru proiectile perforante, un proiectil exploziv, o bombă de aruncător, un element de muniţie şi două grenade de mână defensive) au fost descoperite pe teritoriul judeţului nostru în cursul acestui an, începând cu luna iulie până în prezent.

  Echipa pirotehnică a inspectoratului, sub comanda locotenent- colonelului Valentin Banc, a executat distrugerea muniţiei prin explozie controlată în locul amenajat pentru efectuarea lucrărilor de distrugere, pe terenul pus la dispoziţie de către administraţia locală a municipiului Carei, situat în vecinătatea Poligonului de trageri al M.A.I. din localitatea Moftin.

  Pentru executarea distrugerii muniţiei s-au folosit materiale explozive şi mijloace de dare a focului, se mai arată în comunicatul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img