More


  Natalia Oneţ: „Dacă o să câştig, vreau să cumpăr aparatură medicală pentru copii!“

  =

  onet2

  Natalia Oneţ (26 ani) este sătmăreancă, însă locuieşte în Bucureşti, unde şi-a terminat studiile universitare. După ce a fost imaginea mai multor designeri celebri şi a câştigat numeroase premii la concursurile de frumuseţe din ţară, sătmăreanca a fost aleasă să reprezinte România la cel mai important concurs de frumuseţe din lume. Natalia Oneţ va reprezenta România la Miss World 2015 în China. A absolvit Colegiul Naţional “Doamna Stanca “, devenind încă de la 16 ani un model pentru fetele de vârsta ei şi nu doar pentru frumuseţea cu care a fost înzestrată, ci şi pentru comportamentul şi educaţia primită de la părinţi.

  Reporter: Cum a început povestea ta în lumea modei şi de unde această pasiune?

  Natalia Oneţ: Am păşit în lumea modelingului la vârsta de 16 ani fiind remarcată de o agenţie de modeling locală care mi-a oferit un contract de modeling, în urma unui concurs de frumuseţe din liceu. De atunci pot spune că nu m-am dezlipit de lumea aceasta, însă e nevoie de multă muncă, la fel ca în orice domeniu pentru a face performanţă.

  Reporter: Ce caracteristici trebuie să aibă o tânără pentru a avea succes sau să fie acceptată la concursurile de frumuseţe de pe marile scene ale lumii?

  Natalia Oneţ: Reprezentanta unei ţări într-o competiţie internaţională de frumuseţe trebuie să fie frumoasă, inteligentă, ambiţioasă, să ştie să îşi promoveze ţara, să fie sociabilă, să aibă un caracter şi o personalitate aparte, să fie un model pentru fetele de vârsta ei.

  Reporter: Cum ai descrie tu această lume a modelingului? Mă gândesc  că e destul de greu ca  să te menţii în top, iar concurenţa e acerbă!

  Natalia Oneţ: Este nevoie de multă muncă, perseverenţă şi ambiţie pentru a te menţine mereu în top în orice domeniu de activitate. Ţin însă să precizez că modelingul şi competiţiile internaţionale de frumuseţe diferă în proporţie de 90%. O concurentă într-o competiţie internaţională de frumuseţe poate să aibă sau poate să nu aibă calităţile necesare pentru a profesa şi ca model profesionist. În general competiţiile internaţionale de frumuseţe sunt rampe de lansare extrem de eficiente în modelingul internaţional pentru candidatele care au calităţile necesare acestei profesii.

  Reporter: Urmează să reprezinţi România la un concurs important de frumuseţe. Cum te-ai pregătit pentru acest concurs şi cum ai fost selectată, care a fost procedura?

  Natalia Oneţ: Sunt foarte mândră să reprezint România la cel mai important concurs de frumuseţe ce va avea loc anul acesta în Sanya (China) pe data de 19 decembrie unde vor participa peste 130 de candidate din ţări diferite. Am fost selectată în urma unei competiţii naţionale, la care s-au înscris peste 300 de candidate din toată ţara. După câştigarea titlului Miss World România 2015 am început o pregătire intensă pe mai multe directii şi anume: pregătire fizică (fitness, tratamente corporale, etc), pregătire estetică (diverse tratamente şi proceduri cosmetice), vizionam împreună cu reprezentanţii Organizaţiei Miss World România înregistrările finalelor Miss World din anii precedenţi pentru a-mi pregăti mersul scenic şi tot ce ţine de prezenţa mea pe scena din marea finală. Îmi pregătesc garderoba necesară pentru cele 30 de zile cât voi fi în China, rochia de seară şi costumul popular pe care le voi prezenta în marea finală.

  Reporter: Cum te-ai descrie în câteva cuvinte? Ce pasiuni ai, ce faci în timpul liber?

  Natalia Oneţ: Sunt o persoană foarte ambiţioasă, în timpul liber fac mult sport, înot, echitație, ski, şi mă implic în diverse proiecte de caritate. Scopul meu este ca prin intermediul frumuseții mele să ajut cât mai multe persoane din jurul meu, aşa cum şi scopul Organizaţiei Miss World este să ajute copiii cu probleme de pe toate continentele, având în acest moment donaţii în valoare de peste 1 miliard de dolari.

  Reporter: Ce le-ai sfătui pe tinerele care vor să devină modele, având în vedere că multe se înfometează şi se îmbolnăvesc doar ca să ajungă la dimensiunile dorite?

  Natalia Oneţ: Pe tinerele care îşi doresc să aibă o carieră în modeling dar şi pe cele care îşi doresc să îşi reprezinte ţara într-o anumită competiţie internaţională de frumuseţe, le îndemn să aibă un regim de viață sănătos, sa facă mult sport şi să nu se înfometeze sub nicio formă. Să îşi urmeze visul, însă într-un mod inteligent şi eficient, fără a-şi distruge sănătatea.

  Reporter: Care crezi că sunt cele mai puternice adversare ale tale la concursul de frumuseţe din China?

  Natalia Oneţ: Cele mai puternice adversare din concurs cred că sunt concurentele venite din America Latină, ele fiind crescute de mici pentru a participa la concursuri de frumuseţe şi beneficiază de programe speciale de pregătire în acest domeniu.

  Reporter: Ce ai face cu premiul dacă vei câştiga?

  Natalia Oneţ: Dacă ar fi să câştig marele premiu, o parte din bani i-aş dona unui spital de copii pentru a cumpăra aparatură medicală de care este mare nevoie în spitalele din România, iar cealaltă parte de bani m-ar ajuta să pun pe picioare o afacere proprie!
  A consemnat Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img