More


  Parcare SUBTERANĂ la Piaţa Mare din Satu Mare

  =

   

  piata

  Reprezentantul Administraţiei Domeniului Public, Eniko Glodean, a precizat că lucrările de reabilitare a pieţelor din municipiu se vor finaliza în cursul lunii martie a anului viitor.

  De asemenea, se lucrează la un proiect de reabilitare totală a Pieţei Mari din municipiul Satu Mare, acolo se are în vedere şi construirea unei parcări subterane. totuşi, având în vedere dimensiunea investiţiei, sursele de finanţare se vor asigura, cel mai probabil, din fonduri europene.

  Eniko Glodean a declarat că în acest moment se lucrează la un studiu de fezabilitate privind reabilitarea Pieţei Mari din municipiul Satu Mare, cel mai ambiţios proiect al Administraţiei Domeniului Public.

  “Avem un studiu de fezabilitate în lucru pentru Piaţa Mare, adică piaţa centrală, care presupune o hală de mari dimensiuni. Va fi pe două nivele. Va avea un nivel de parcaje subterane, tocmai pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care îşi fac cumpărăturile aici. Acest parcaj subteran va avea până la o sută de locuri de parcare. Va mai avea un nivel unde se va desfăşura efectiv activitatea comercială şi vânzarea produselor, dotate cu spaţii frig. Investiţia se va face fie din fonduri europene fie din fonduri guvernamentale, având în vederea dimensiunea lucrărilor”, a spus Eniko Glodean.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img