More

    Primăria caută EXECUTANŢI pentru PARCĂRILE din Soarelui, Micro17 şi Carpaţi

    72

    După ce studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici au fost aprobate în cursul lunii trecute de către Consiliul Local, Primăria Satu Mare a anunţat firmele interesate că aşteaptă oferte scrise pentru realizarea unui număr de 17 parcări în Cartierele Soarelui, Micro 17 şi Carpaţi.

    Primăria municipiului Satu Mare a anunţat pe site-ul instituţiei că “solicită oferte de preț ferme din partea operatorilor economici interesați în vederea atribuirii prin procedura de atribuire directă a contractului de lucrări” privind construirea unui număr de 17 parcări. Ofertele se vor depune la registratura Primăriei Municipiului Satu Mare până la data de 13.11.2015, în plic închis, în două exemplare, iar pe plic se va marca “A nu se deschide înainte de data de 16.11.2015 ora 10.00”. Criteriul de atribuire prețul cel mai scăzut, se mai arată în sursa citată.

    “Am scos pe site documentaţia de atribuire a 17 parcări pentru care aşteptăm oferte de la operatorii economici care doresc să oferteze aceste lucrări. Documentaţiile sunt pe site-ul nostru, www.satu-mare.ro. Data limită este 13 noiembrie a acestui an. Suntem în curs de obţinere a autorizaţiei şi a avizelor necesare pentru a începe lucrările în aceste locaţii”, a declarat şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Satu Mare, Szucs Zsigmond.

    Reamintim că studiile de fezabilitate pentru construirea parcărilor în 23 de locaţii din Cartierele Micro 17, Carpaţi I şi Carpaţi II au fost aprobate în cursul lunii octombrie de către consilierii locali sătmăreni. Concret, lucrările proiectate la obiectivele de investiţii de construire parcări în cartierele Micro 17, Carpaţi 1, Carpaţi 2 vor cuprinde modernizarea carosabilului prin realizarea unei structuri cu îmbrăcăminte asfaltică în două straturi, inclusiv refacerea fundaţiei, unde este cazul, precum şi bordurare. Standardul de cost pentru obiective de investiţii, lucrări de drumuri judeţene prin refacerea structurii rutiere, finanţate din fonduri publice, este stabilit la valoarea de 232,98 lei/mp (adică 1.397.894 lei/km drum cu o lăţime de 6 m, respectiv 6000 mp).

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE