More


  Sala de sport a Grădiniţei din Ardud, dotată prin grija sponsorilor

  =

  ardud

  Sala de sport a Grădiniţei cu Program Prelungit din Ardud a fost dotată recent cu toate cele necesare graţie unor sponsorizări făcute de firma Draxlmaier. La evenimentul de predare a acestor dotări, alături de reprezentanţii sponsorilor, au fost prezenţi primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma, directorul grădiniţei, Aurica Lecz, cadre didactice, preşcolari şi părinţi.

  Cadrele didactice, prin vocea directorului Aurica Lecz, au mulţumit sponsorilor pentru acest frumos cadou oferit pentru preşcolarii acestei grădiniţe. “Sprijinul dumneavoastră se converteşte în fericire, motivaţie, împlinire şi, nu în ultimul rând, în recunoștinţă. De aceea, ţinem să vă mulţumim din toată inima pentru faptul că aceşti copii minunaţi de la grădiniţa noastră datorită generozităţii dumneavoastră îşi pot trăi visele şi pot să meargă mai departe, pentru a le transforma în realitate. Sponsorizarea oferită de dumneavoastră am folosit-o atât pentru achiziţionarea unor aparaturi necesare desfăşurării activităţilor didactice într-un mod mai optim şi mai eficient, precum şi jocuri, jucării, aparate sportive, materiale necesare pentru recondiţionarea unor spaţii ale grădiniţei”, a spus directorul grădiniţei.

  Pentru dotarea sălii de sport s-au achiziţionat, datorită dărniciei sponsorilor, băncuţe, spaliere, trambulină, piscină cu bile de plastic, tobogan, animale gonflabile pentru sărit, dale de cauciuc. Tot din sponsorizări, conducerea grădiniţei a mai achiziţionat un laptop, videoproiector, aparat de înfoliat, aparat multifuncţional-imprimantă-copiator-scanner, televizoare, casetofoane, flipchart; materiale didactice cum ar fi: diferite categorii de cărţi, unele jocuri logice şi pentru dezvoltarea creativităţii, păpuşi, cuburi de plastic, folii pentru aparatul de înfoliat, pistol de lipit şi patroanele necesare acestuia utilizat în cadrul unor activităţi practice, materiale mărunte pentru activităţile practice şi artistico-plastice, CD-uri cu poveşti şi jocuri educative.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img