More


  Se zvoneşte prin ziare…

  • Majestatea Sa Regele Mihai a transmis un mesaj emoţionant tinerilor protestatari din Capitală şi din marile oraşe ale ţării, din care cităm: “Nicio izbândă nu este eternă. Ţara îşi redobândeşte, cu fiecare generaţie, privilegiul de a continua să existe. Timpul vostru a început”.
  • Medicii specialişti în chirurgie plastică şi reparatorie alături de medicii pneumologi spun că în cazul răniţilor de la Colectiv răul abia acum începe. 50 de morţi este bilanţul tragediei dar, din păcate, lista s-ar putea lungi în zilele următoare.
  • Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative a realizat un studiu printre protestatarii din Piaţa Universităţii pentru a afla ce gândesc participanţii la manifestările stradale. 71% dintre ei s-au declarat decişi să protesteze oricât este necesar pentru schimbarea clasei politice.
  • Toate costurile aferente transportului şi tratamentului pacienţilor transferaţi în clinicile din străinătate vor fi suportate de autorităţile române, indiferent de calitatea de asigurat a pacientului.”Ne gândim şi la un suport financiar pentru aparţinători”, a declarat Nicolae Bănicioiu, ministrul sănătăţii.
  • Nouă răniţi (dintre care şase ventilaţi) au fost transferaţi în Olanda (Rotterdam) şi alţi opt (dintre care trei ventilaţi) au fost duşi în Belgia (Bruxelles). Britanicii vin şi ei în ajutorul României preluând doisprezece dintre răniţii din Clubul Colectiv. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a reafirmat sprijinul ţării sale pentru România, transmiţând condoleanţe celor afectaţi.
  =

  Voicu D.Rusu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img