More


  Spectacol Gaşca Zurli pentru copiii sătmăreni de Sfântul Nicolae

  =

  zurli

  Primăria municipiului Satu Mare va oferi un dar deosebit pentru copiii sătmărenilor de Sfântul Nicolae. Astfel, în data de 5 decembrie, Gaşca Zurli va susţine, la Casa de Cultură a Sindicatelor, două spectacole, unul de la ora 10.00, iar cel de-al doilea de la ora 13.00. Potrivit celor afirmate de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, spectacolul va fi gratuit, iar intrarea se va face pe bază de invitaţii oferite de Primărie.

  De asemenea, tot în aceeaşi zi, sătmărenii sunt invitaţi la teatru. În aceeaşi locaţie, de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul cu piesa “Clinica Sinucigaşilor” la care, de asemenea, intrarea va fi gratuită.

  Edilul şef a mai arătat că de Ziua Naţională a României, pe lângă obişnuitele depuneri de coroane organizate la Satu Mare de Prefectură, Primăria va organiza o expoziţie documentară despre ziua de 1 Decembrie, care va avea loc în holul Casei de Cultură de la ora 15.00, iar de la ora 18.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti”, va avea loc un concert simfonic dedicat acestei sărbători.

  Tot în data de 1 Decembrie, de la ora 18.00, va fi aprins şi iluminatul public de sărbători, eveniment ce va avea loc în Parcul Libertăţii, vizavi de Hotelul Dacia.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img