More


  Tinerii social-democraţi sătmăreni au organizat o nouă acţiune de donare de sânge

  =

  tsd

  Tinerii din Organizaţia Judeţeană a Partidului Social-Democrat Satu Mare au participat în cursul zilei de ieri la o nouă acţiune de donare de sânge la Centrul Judeţean de Transfuzii Satu Mare.

  “Prin acest gest încercăm să fim aproape, atât de spitalele sătmărene care se confruntă cu o criză de sânge, dar şi alături de tinerii care se află pe patul de spital în urma tragediei de la Bucureşti, când clubul Colectiv a fost cuprins de flăcări. Donarea de sânge poate salva vieţi şi astfel de gesturi trebuie cât mai mult promovate şi încurajate. Ar trebui să conştientizăm cu toţii că prin astfel de acţiuni îi putem ajuta pe cei aflaţi în suferinţă”, a declarat liderul Organizaţiei Judeţene a TSD, Raul Băbţan. Tinerii social-democraţi nu sunt la prima acţiune de acest fel, organizaţia de tineret a PSD fiind implicată în acţiuni caritabile încă din anul 2011.

  La începutul acestei săptămâni, preşedintele Mircea Govor i-a îndemnat pe social-democraţii din Satu Mare să dea dovadă de solidaritate cu victimele tragediei din clubul Colectiv, donând sânge. “În semn de solidaritate umană, îi îndemn pe toţi colegii social-democrați să donăm sânge şi să asigurăm un flux continuu la Centrul de Transfuzii din municipiul Satu Mare”, se arăta în comunicatul de presă semnat de preşedintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Mircea Govor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img