More


  TREI cetăţeni pakistanezi OPRIŢI la frontiera de nord a ţării

  =

  paki

  Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Tarna Mare au predat autorităţilor de frontieră din Ucraina trei cetăţeni pakistanezi care au fost depistaţi în timp ce încercau să intre ilegal în România, pentru a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

  Concret, marţi, la nivelul Sectorului P.F. Tarna Mare – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră au depistat în apropierea frontierei de stat, la aproximativ 800 metri de linia de frontieră, trei persoane care se deplasau pe jos dinspre frontiera de stat către interiorul ţării şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
  Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanelor, ocazie cu care au constatat că acestea nu vorbeau limba română, motiv pentru care au fost conduse la sediul sectorului, pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, iar conform acordului incheiat cu Ucraina, migranţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img