More


  Ultimul schimb de carte din acest an organizat de Biblioteca Judeţeană

  =

  bj

  Biblioteca Județeană Satu Mare, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, demarează ultima acțiune de schimb de carte din acest an. Sub genericul „Citește și dă mai departe la schimb de carte”, evenimentul se va derula azi, de la ora 13.30, pe trotuarul din fața Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, și are scopul de a facilita membrilor comunității întâlnirea cu cartea, într-o manieră diferită.

  În decursul anului curent, au fost derulate trei astfel de acțiuni, primind aprecieri pozitive din partea publicului, înregistrându-se, în medie, peste 320 de participanți, fapt ce îi determină pe organizatori să propună reluarea activităților și în anul 2016. Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment, vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cartea dorită și de a lăsa alta, în schimb.

  Publicațiile care fac obiectul schimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, „Pedalez pentru bibliotecă”, cu ocazia „Zilei Naționale a Bibliotecarului” și „Dar din darul sătmărenilor”, în cadrul „Zilelor Județului Satu Mare”.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img