More


  Accident mortal la Petreşti

  - Advertisement -

  20151219_094243

  Viteza excesivă şi neadaptată la condiţiile de drum a determinat producerea sâmbătă a unui grav accident la Petreşti, soldat cu moartea a două victime, rănirea gravă a celei de a treia şi rănirea uşoară a celei de a patra.

  Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că Marcel B., în vârstă de 24 de ani, a condus autoutilitara marca Volkswagen, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul autovehiculului intrând în coliziune cu un copac, situat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

  La faţa locului au fost dislocate forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare grea şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean. Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că în urma coliziunii unui autoturism cu un copac au rezultat patru victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii. Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, două persoane, care se aflau în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu au supravieţuit.

  Astfel, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a unei tinere, în vârstă de 16 ani, rănirea gravă a lui Gheorghe N., în vârstă de 34 de ani, şi rănirea uşoară a unui tânăr în vârstă de 24 de ani, toţi trei pasageri în autoutilitară. Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img