More

  Brad Ecologic împodobit la “Casa Verde”

  brad

  Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, într-o atmosferă caldă şi primitoare specifică sărbătorilor de iarnă, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare a organizat ieri, începând cu ora 10.00, acţiunea de împodobire a bradului ecologic la Casa Verde, acțiune care a devenit deja o tradiție în viața angajaților agenției. Copiii au fost primiți de angajații agenției, iar directorul executiv, Elisabeta Bekessy, a rostit cîteva cuvinte de bun venit și a vorbit despre minunata sărbătoare a Crăciunului.

  La acțiune au participat 10 copii de la Casa Ștefania din Oar și 15 copii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 din Satu Mare. Copiii au confecționat podoabe realizate din materiale ecologice și reciclabile după care au prezentat un minunat spectacol cu colinzi și poezii de Crăciun. Cei 25 de copii, au fost deosebit de încantați de fructele și cadourile pregătite de angajații instituției pentru ei, deasemenea copiii de la gradiniță au oferit și ei cadouri celor de la Casa Ștefania.

  La finalul acțiunii după colinzi și împărțirea cadourilor pentru copii toți participanți au depus la bustul părintelui Grădinei Romei Kiss Gedeon, o jerbă de flori, marcând astfel cei 5 ani de la dezvelirea statuii.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE