More


  “De ce un oraș/un județ nu poate fi un model pentru modul în care își susține un concetățean?!”

  =

  4-AL_GNV

  Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a ţinut ieri să facă o serie de precizări vizavi de susţinerea Tincuţei Fernea în concursul Vocea României. Reacţia preşedintelui Adrian Ştef vine după ce Pro TV și Tudor Chirilă au trimis o adresă Consiliului Județean Satu Mare prin care ar fi solicitat retragerea materialelor de susținere a Tincuței Fernea prin care se folosesc imaginea și logo-ul emisiunii Vocea României.

  Adrian Ştef îşi prezintă oficial scuze
  În deschiderea comunicatului de presă remis ieri de către preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef ţine să îşi “prezinte oficial scuze pentru neînțelegerile generate de campania de susținere a tinerei Tincuța Fernea care participă în acest sezon la emisiunea-concurs Vocea României”. Adrian Ştef mai susţine că “Județul Satu Mare, prin propria-i strategie de dezvoltare a județului, își propune susținerea tinerilor la orice tip de evenimente sau competiții ar participa în domenii precum cultură, educație și sport. Consiliul Județean Satu Mare prin natura atribuțiilor sale organizează evenimente în aceste domenii cu scopul de a promova și susține tinerele talente care pornesc pe drumul propriei cariere. Pe lângă evenimentele pe care le organizăm, susținem o instituție de prestigiu a Județului Satu Mare, și anume Şcoala de Arte Satu Mare, unitate de învăţământ care are înregistraţi anual aproximativ 500 de elevi care îşi doresc să se formeze şi să se educe în spiritul artei, a dezvoltării aptitudinilor şi talentelor, indiferent de vârstă, categorie socială sau profesională”.

  Apel către sătmăreni
  Adrian Ştef se întreabă “De ce un oraș/un județ nu poate fi un model pentru modul în care își susține un concetățean?! Ospitalitatea este tradiția județului Satu Mare! Noi, sătmărenii, așa am fost mereu în ciuda diversității etnice, religioase sau a tradițiilor total diferite, mereu uniți și așa vom rămâne. Dragi sătmăreni, credeți că am greșit? În locul meu nu ați fi procedat la fel?! Nu este normal ca în calitate de președinte al Consiliului Județean Satu Mare să susțin cu toată tăria o tânără talentată sătmăreancă? Oamenii acestui județ mi-au încredințat mandatul conștiințelor lor ca să-i reprezint și să-i susțin în orice împrejurare. Asta am făcut întotdeauna și asta fac și acum. Dacă Dumneavoastră considerați că am greșit, vă rog să mă iertați! Vă mulțumesc pentru solidaritatea de care ați dat dovadă în fața întregii țări. Doresc să adresez pe această cale rugămintea către toate trusturile de media și toți sătmărenii de a nu mai distribui materialele de promovare pe care sunt însemnele PRO TV, ”Vocea României” și pozele antrenorilor, indiferent care sunt ele – afișe, flyere, out-door-uri, spoturi video sau audio. Mizăm pe fair-play și pe profesionalismul juriului și oricât de mult ne-o dorim pe Tincuța câștigătoare, fie să câștige cel mai bun! Eu, în schimb, îi țin pumnii Tincuței și în etapa următoare și sper să devină următoarea voce a României”.

  Tudor Chirilă, nemulţumit de campania de susţinere
  Reacţia lui Adrian Ştef vine la poziţia lui Tudor Chirilă postată pe blogul său. “În weekend-ul care a trecut am primit mai multe mesaje legate de susținerea primită de una dintre concurentele din echipa mea, Tincuța Fernea, de la Consiliul Județean Satu Mare. Am primit poze cu panouri outdoor de prin oraș, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că președintele Consiliului Județean Satu Mare a susținut chiar și o conferință de presă în care anunța susținerea Tincuței din partea instituției. S-au printat afișe și flyere cu grafica preluată de pe pagina de Facebook Vocea României pe care Consiliul Județean Satu Mare și-a pus propria siglă. O parte din materialele promoționale foloseau inclusiv fotografia mea și a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuța la audițiile pe nevăzute) și logo-ul Vocea României fără acordul deținătorilor drepturilor. În acest sens Pro TV va transmite o notificare Consiliului Județean Satu Mare prin care le vor cere să îndepărteze imediat materialele în cauză și să nu continue folosirea logo-urilor și imaginilor menționate”, a postat Tudor Chirilă.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img