More

    Din suflet pentru suflet pentru copiii de la Centrul din Berindan

    berindan

    Copiii din grupa mijlocie A de la Grădiniţa nr. 11 Satu Mare, împreună cu părinţii, coordonaţi de educatoarele Claudia Hohadea şi Denisa Cortea, au participat miercuri la o activitate în parteneriat la Centrul de plasament “Iris” din localitatea Berindan. Acţiunea a avut loc în cadrul proiectului “Din suflet pentru suflet”, iniţiat şi demarat în parteneriat de cele două unităţi.

    Potrivit directoarei grădiniţei, Gabriela Pomian, aceste parteneriate au devenit o tradiţie pentru unitatea de învăţământ prin care copiii sunt învăţaţi să dăruiască, să aibă bunătate sufletească şi să simtă bucuria acestor momente. Fiecare familie din grupă s-a implicat în pregătirea darurilor şi a participat cu multă căldură la acest eveniment, drept pentru care colectivul grădiniţei le mulţumeşte din suflet.

    Copiii de la centrul “Iris” din Berindan s-au bucurat de darurile primite şi le-au mulţumit celor de la Grădiniţa nr. 11 că nu i-au uitat şi că le-au adus bucurie în suflete în această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE