More


  FURNIZORII de UTILITĂŢI promit că NU vor mai fi AVARII

  - Advertisement -

   

  electrica

  Marţi, 29 decembrie 2015, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, a convocat o şedinţă de analiză a calităţii furnizării serviciilor de utilităţi publice (energie electrică, apă-canal, gaze naturale) în întregul judeţ. Scopul acestei întruniri a fost de a se asigura, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că evenimente precum cel petrecut joi, 24.12.2015, când, ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică, datorată avariei la Staţia electrică de 220/110/20 kV VETIS, 9700 consumatori din 34 localităţi au fost afectaţi.

  La această întrunire au participat reprezentanţi ai societăţilor de furnizare a energiei electrice (Sucursala de Transport Cluj a Companiei Naţionale Transelectrica SA, Electrica Satu Mare, Agenţiei de Întreţinere şi Servicii Energetice (AISE) Satu Mare şi Electrica Furnizare Satu Mare), a gazelor naturale (E-ON Distribuţie SA, Gaz Vest SA Arad, CPL Concordia filiala Cluj) si a serviciului de apă-canal (SC Apaserv Satu Mare SA).
  Directorul tehnic al Sucursalei de Transport Cluj a Companiei Naţionale Transelectrica SA, Ciprian Bud, a informat că Staţia electrică de 220/110/20 kV VETIS se află într-un process de retehnologizare a liniei de medie tensiune şi a sistemului reglare control, lucrările urmând a fi finalizate în luna martie 2016. Potrivit acestuia în urma acestei etape de modernizare astfel de evenimente vor deveni improbabile.

  Prefectul a mulţumit companiilor din domeniul furnizării energiei electrice pentru buna colaborare şi pentru promptitudinea de care au dat dovadă în remedierea avariei produse. De asemenea şi reprezentanţii furnizorilor de gaze natural şi apă-canal au precizat că serviciile publice sunt prestate în parametrii de calitate şi există echipe de intervenţie 24/24 h, pregătite în caz de avarie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img