More  Gest de IMENSĂ SOLIDARITATE. Rafelo Varga, alături de COPIII instituţionalizaţi

  21
  Tânărul artist Rafaelo Varga, care a participat la X Factor, unde l-a impresionat până la lacrimi pe Ştefan Bănică jr., locuieşte acum în Bucureşti. Acolo îşi continuă studiile liceale, dar şi muzicale. În urma unui spectacol, Rafaelo a primit un premiu în bani. În acel moment, el s-a gândit la foştii lui colegi din Centrele de Plasament şi Casele de Tip Familial din judeţul Satu Mare, pe care nu i-a uitat nicio clipă.
  Prin intermediul directorului general adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, Eugenia Adelean, care l-a descoperit şi s-a ocupat de lansarea lui iniţială în lumea muzicală, Rafaelo Varga a oferit 100 de pachete-cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiilor din Centrul de Plasament al Copilului ROUA din localitatea Hurezu Mare, Casele de Tip Familial ORHIDEEA din Răteşti şi MARIA din Satu Mare.

  “Prin gestul său plin de nobleţe sufletească, Rafaelo Varga a demonstrat că el nu a uitat de unde a plecat, dar nici de colegii lui din copilărie…În numele copiilor din sistemul de asistenţă socială nu-mi rămâne decât să-i mulţumesc şi să-i doresc mult succes pe târâmul muzicii. Te aşteptăm la Satu Mare, Rafaelo!”, a declarat Eugenia Ardelean.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE