More


  Ioana Călin, cea mai bună creatoare de rochii de mireasă din ţară

  =

  ioana

  Sătmăreanca Ioana Călin a primit titlul de cel mai bun designer de rochii de mireasă din România. Aceasta a fost premiată în cadrul Bucharest Fashion Week, eveniment ce a avut loc duminică seara la București, acolo unde şi-a prezentat cea mai nouă colecţie numită „Believe in fairytales”, potrivit lifes.ro.
  Cunoscută deja pentru creaţiile sale minunate, Ioana Călin şi-a demonstrat talentul şi pe scena Bucharest Fashion Week. Invitată să-şi prezinte cea mai nouă colecţie de rochii de mireasă, tânăra a primit şi un premiu în cadrul galei de închidere a evenimentului din Bucureşti.

  Designerul a prezentat la Bucureşti colecţia de rochii de mireasă „Believe in fairytales”, care este compusă din 15 piese unicat. Creaţiile Ioanei au impresionat publicul bucureştean, dar şi criticii de modă. „Totul a început dintr-o mare iubire. Chiar pot să zic că să fac rochii e prima mea mare dragoste. Apoi, a continuat cu multă multă muncă și credință că într-o zi „voi fi mare”. Aseară a fost o confirmare că e bine … și merg pe drumul cel bun. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere în mine. Poate mai multă decât aveam eu. Mi-ați dat aripi, și azi am ajuns să primesc un premiu la care altădată doar visam: Cel mai bun designer de rochii de mireasă”, a declarat, după eveniment, designer-ul Ioana Călin.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img