More


  Lucrările la viitorul sediu al Prefecturii, amânate din nou

  =

  prefectura

  Deşi prevedea ca lucrările la viitorul sediu al Instituţiei Prefectului să înceapă în cursul acestui an, prefectul Eugeniu Avram a declarat că lucrările nu vor începe decât în cursul anului viitor. Şi asta pentru că lucrările nu au fost conservate corespunzător, termenul de realizare a proiectului tehnic pentru construirea clădirii va fi prelungit. Astfel, se preconizează ca documentaţia să fie finalizată până în luna martie a anului viitor.

  Instituţia Prefectului şi-a manifestat interesul de a continua în acest an, după aproape două decenii de stagnare, lucrările pentru construirea viitorului sediu pe strada Cuza Vodă, vizavi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Doar că din cauza neluării unor măsuri de protejare a lucrărilor deja existente, termenul de reîncepere a lucrărilor s-a prelungit. Eugeniu Avram a spus că Prefectura și instituțiile subordonate îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii. “Suntem în comodat aici, la Consiliul Judeţean, iar colegii mei se plâng că nu au destul spaţiu. În acest moment se lucrează la proiectul tehnic, care va fi gata doar prin martie anul viitor, pentru că lucrările nu au fost conservate corespunzător”, a spus prefectul Avram.

  Conform celor declarate la începutul anului de către prefectul Eugeniu Avram, Guvernul, prin Ministerul Administraţiei şi Internelor, a alocat suma de 1,8 milioane lei pentru reluarea lucrărilor. În ceea ce priveşte proiectul tehnic, prefectul Avram a spus că se va folosi cel din 2007, care are în vedere şi înființarea unui ghișeu unic pentru cetățeni unde să fie și serviciile de permise, pașapoarte, înmatriculări auto. Eugeniu Avram speră ca lucrările să înceapă anul viitor şi să fie finalizate în următorii trei ani. Lucrările la sediul de pe strada Cuza Vodă au început în anii 1990, dar au fost abandonate în anul 1996, pentru ca în anul 2008 situl să treacă în administrarea Instituţiei Prefectului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img