More

  Moşul Nord Vest TV a ajuns duminică seara la Negreşti

  mos

  Duminică seara a venit rândul copiilor cuminţi din Negreşti-Oaş să fie cadorisiţi de Moşul Nord Vest TV. Grației emisiunii Ora Adevărului, peste o sută de copii au primit cadouri din partea Moșului Nord Vest TV, ajutat de autoritățile județene, locale și oamenii de afaceri.

  La fel ca în fiecare an, înainte de Crăciun, Moșul Nord Vest TV, alături de ajutoarele sale de nădejde, a venit la Negreşti-Oaş pentru a împărți daruri copiilor cuminți. În așteptarea cadourilor, cei mici au cântat alături de invitații speciali, interpreți care în fiecare an sunt alături de campania lansată de emisiunea “Ora Adevărului”.

  În cadrul spectacolului dedicat lor, cei mici au fost îndemnați să cânte alături de invitații speciali colindele care să îl aducă pe Moș Crăciun în sală. Rând pe rând, pe scena Casei de Cultură au urcat Marian Buzilă, Georgeta Govor, Ionel Bledea, Sorin Bălaj și Tavi Bud.

  După spectacolul de colinde, pe scenă a ajuns și Moș Crăciun iar alături de el au venit și ajutoarele de Moş care au asigurat cadourile pentru cei mici. Copiii s-au bucurat de venirea Moşului Nord Vest TV, de cadourile primite din partea sa, şi au promis că vor fi cuminţi pentru ca Moşul să-i viziteze din nou. Caravana Moşul Nord Vest TV a continuat ieri seară la Carei şi la Tăşnad.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE