More


  Primarul Aurelia Fedorca a vizitat şantierele de la Staţia de epurare şi Uzina de apă

  =

  epurare

  Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a verificat, marți, stadiul lucrărilor la Uzina de apă și la Stația de epurare din Negrești-Oaș, acolo unde Apaserv derulează investiții din fonduri europene. Lucrările avansează în ritm alert, urmând să fie finalizate în luna aprilie 2016, informează Primăria Negrești-Oaș pe site-ul oficial.

  Pentru a putea realiza racorduri la Uzina de apă, Apaserv a oprit marți furnizarea apei potabile în orașul Negrești-Oaș, iar primarul Aurelia Fedorca a profitat de ocazie pentru a verifica stadiul lucrărilor. ”Am vrut să văd la fața locului cum decurge investiția și i-am rugat pe constructori să lucreze la starea drumului de acces pentru ca cetățenii care domiciliază în zonă să se poată deplasa în siguranță. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat, atât pentru lipsa apei în cursul acestei zile, cât și pentru drumul impracticabil. În aprilie, investiția va fi finalizată și vom avea cu toții apă potabilă de calitate la robinete”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

  Și la Stația de epurare, lucrările sunt în grafic, primarul având aceeași rugăminte pentru constructori: să efectueze reparații la drumul de acces pentru ca cetățenii să se poată deplasa.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img