More

    Sandu Ovidiu Donca este noul viceprimar al Păuleştiului

    paulesti

    Viceprimarul comunei Păuleşti, Valer Şuta, şi-a dat demisia din funcţie, motivând probleme de sănătate, din cauza cărora nu mai poate continua acest mandat. În urma demisiei lui a fost ales din rândul consilierilor un nou viceprimar, în persoana social-democratului Sandu Ovidiu Donca. La şedinţa de ieri au fost prezenţi 10 consilieri din 13, consilierii PNL crezând de cuviinţă că este mai bine să boicoteze şedinţa.

    Primarul comunei Păuleşti, Nagy Iosif, i-a mulţumit lui Valer Şuta pentru buna colaborare din ultimii ani şi şi-a exprimat regretul plecării lui. Edilul şef a declarat că îşi doreşte o bună colaborare pe viitor şi cu noul viceprimar. Sandu Donca le-a mulţumit colegilor pentru votul de încredere şi i-a asigurat atât pe ei cât şi pe cetăţenii comunei că va fi în slujba acestora indiferent de culoarea politică a fiecăruia şi că va colabora la fel de bine cu Executivul local.

    Pe ordinea de zi a şedinţei au fost mai multe puncte care au fost dezbătute, iar proiectele de hotărâre au trecut fără dificultăţi.
    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE