More


  Săptămână plină de evenimente, marca GM Zamfirescu

  =

  zamfi

  Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu” cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Satu Mare va organiza, în această săptămână, o serie de evenimente culturale. Sătmărenii vor avea astfel posibilitatea să participe la o seară de conversaţii esenţiale, o seară de teatru şi o seară de jazz.

  Primul din suita de evenimente organizate de G.M. Zamfirescu va avea loc mâine, cu începere de la ora 20.30, la District 15. Este vorba despre manifestarea intitulată generic Conversaţii esenţiale în cadrul căreia Viorica Shibata îl va avea ca invitat pe călugărul iezuit Iulian Budău şi împreună vor purta discuţii foarte interesante. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0755 970 374.

  O seară mai târziu, în aceeaşi locaţie şi de la aceeaşi oră va avea loc spectacolul de teatru Frumoasa, deșteapta și urâta, ultima reprezentație din cadrul Microstagiunii de teatru ”Docendo Discimus”.

  De asemenea, vineri, de la ora 19.00, la Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu” va avea loc spectacolul Christmas Jazz cu formațiile JazzyBIT (Timișoara) și Gyárfás István Trió feat Elek István (Budapesta). Prețul biletului 15 lei. Cei interesaţi pot găsi detalii suplimentare pe paginile de eveniment pe facebook, telefonic sau prin e-mail.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img