More


  Tânăr omorât chiar în ziua de Crăciun

  =

  crima

  Gelu Mureşan, un tânăr de 32 de ani, a încercat să aplaneze un conflict izbucnit între Petre Mureşan şi fiul acestuia, chiar în prima zi a Crăciunului. Doar că Petre Mureşan a reacţionat violent şi faţă de pacificator, atacându-l cu un cuţit. Din nefericire, criminalul l-a înjunghiat pe tânăr chiar în zona inimii, iar din cauza hemoragiei masive tânărul a decedat. Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile în urma deciziei judecătorilor Tribunalului Satu Mare.

  A încercat să facă pace, dar a fost omorât
  Gelu Mureşan a încercat să facă pace între un tată şi fiu, dar a fost înjunghiat, iar la nici o oră mai târziu medicii au constatat decesul acestuia. “La data de 25.12.2015, în jurul orelor 20.28, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Negrești Oaș, despre faptul că un bărbat a fost înjunghiat în stradă. Polițiștii sosiți de urgență la fața locului, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au efectuat cercetări și au stabilit că M. Petre, de 45 ani, din Negrești Oaș, fiind în stare de ebrietate, ar fi avut o altercație spontană cu vecinul său M. Gelu, de 32 ani, în urma căreia i-ar fi aplicat acestuia o lovitură cu cuțitul în zona inimii. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Negrești Oaș, cu diagnosticul “plagă tăiată înțepată suprascapulară stânga”, iar în jurul orelor 21.15, a decedat”, se arată în comunicatul de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

  Criminalul, arestat preventiv
  La solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, instanța de judecată a emis sâmbătă pe numele lui Petre Mureşan un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

  Ambulanţierii, agresaţi verbal
  Echipajul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă – Secţia Negreşti-Oaş, cu un asistent medical, a ajuns la locul solicitării în trei minute. Cu toate acestea, ambulanţierii au fost agresaţi verbal de către aparţinători şi vecini. “Se constată că victima este un bărbat de 30 ani, inconştient, care nu mai respiră, ca urmare a unei plăgi înjunghiate la nivel toracic posterior stâng. Victima prezintă o sângerare masivă şi avea doar un puls slab. Din cauza gravităţii cazului, aparţinătorii au devenit agresivi verbal cu colegii noştri, aceştia fiind nevoiţi să preia pacientul în ambulanţă şi să realizeze manevrele salvatoare în timpul deplasării spre CPU Negreşti-Oaş, unde cazul a fost aşteptat şi de un medic chirurg. În Spitalul Negreşti-Oaş se continuă manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, iar în final pacientul este declarat decedat”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

  Apel al ambulanţierilor
  Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă face un apel către toţi cetăţenii să nu manifeste o atitudine agresivă faţă de cadrele medicale. “Mai mult, dorim să informăm populaţia că Ambulanţa are personal profesionist, bine pregătit, cadre medicale cu experienţă şi dăruiţi meseriei pe care o fac. Acestora trebuie să le fie permis să-şi facă meseria. Principalul rol al Ambulanţei este acela de a acorda primul ajutor calificat de urgenţă în astfel de cazuri şi abia apoi să transporte la spital pacientul cu funcţii vitale prezente. Astfel, realizarea manevrelor la locul în care se află victima sunt definitorii pentru stabilizarea pacientului în vederea transportării acestuia către unitatea medicală potrivită în a trata respectivul pacient”, se arată în apelul transmis de către conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img