More


  Ţara Oaşului, RUTĂ pentru TRAFICANŢII de ţigări. MII de PACHETE de ţigări CONFISCATE în WEEKEND

  =

   

  IMG_7465

  Contrabandiştii ucraineni se pare că au revenit la o mai veche rută de tranzit. Este vorba despre ruta Sighetu Marmaţiei – Ţara Oaşului – Ungaria. Nici măcar faptul că zona este controlată la sânge de Poliţia de Frontieră se pare că nu mai contează, din disperare contrabandiştii fiind dispuşi să rişte oricât.

  Astfel, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș s-a desfăşurat vineri o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 22.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe D.N. 19 (Sâmbra Oilor) pe raza jud. Satu Mare, un autoturism marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Cehiei.
  Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţiştii de frontieră continuându-şi deplasarea în mare viteză, fapt pentru care lucrătorii noştri au procedat la urmărirea maşinii, fiind oprit după câteva sute de metri. La volanul autoturismului, marca Mercedes Benz, a fost identificat cetățeanul ucrainean. B. Andrii, de 27 de ani.
  La controlul efectuat asupra maşinii nu au fost descoperite bunuri, însă la aproximativ 300 de metri de locul unde a fost oprit autoturismul, într-o parcare, au fost găsite abandonate patru colete învelite în folie de culoare neagră, care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.
  Drept urmare, s-a luat măsura conducerii cetățeanului ucrainean împreună cu autoturismul, dar și coletele descoperite, la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma inventarierii baxurilor, s-a constatat că este vorba de 3.000 pachete țigări, marca Jin Ling, în valoare de peste 27.000 lei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img