More


  Târgul de nunţi “Veneţia”, de real folos pentru viitorii miri

  =

  venetia

  Timp de trei zile, îm perioada 18-20 decembrie, Târgul de Nunți “Veneția” i-a așteptat pe viitorii miri cu zeci de expozanți și oferte tentante. Tinerii care își vor uni destinele în 2016 au fost invitați la Restaurantul Veneția pentru a pune la punct toate detaliile care țin de ziua cea mare.

  Încă de la intrare, viitorii miri au fost întâmpinați de colecția de rochii de mireasă a celebrului designer sătmărean Ioana Călin. Eleganța și rafinamentul au fost cuvintele de ordine pentru saloanele care au adus la târg cele mai reprezentative rochii și costume pentru tinerii însurăței. Domnii și domnișoarele au putut consultat cataloagele puse la dispoziție de reprezentanții saloanelor și au primit și sfaturi din partea specialiștilor. “În continuare sunt la modă rochiile tip prințesă, cu multă dantelă, mai multă decât în anii precedenți dar și cu trenă lungă” a precizat reprezentanta unui salon. Viitoarele mirese nu au fost atrase doar de rochii. Ele au putut urmări cu atenție și demonstrațiile făcute de hair-styliștii și make-up artiștii prezenți la târgul expozițional. Deja celebra Adriana Popescu le-a prezentat domnișoarelor cum se realizează un coc cu accente orientale, foarte la modă printre mirese, grație aerului sofisticat pe care îl oferă oricărei domnișoare. În ceea ce privește machiajul pentru ziua cea mare, make-up artistul Alexa Avram a explicat că preferă tonurile naturale și machiajul care pune în valoare frumusețea naturală și prospețimea mireselor.

  Mirii au putut primi și indicații în ceea ce privește asigurarea băuturilor și prăjiturilor pentru nuntă. Închirierea unui bar pentru cocktailuri oferă nu doar posibilitatea degustării unor băuturi rafinate, cu sau fără alcool, ci și dă o notă de spectaculozitate grație modului de preparare a cocktailurilor. Patiserii prezenți promovează și ei cele mai noi tendințe din moda occidentală. Ei au sugerat mirilor să renunțe la farfuriile cu prăjituri și să opteze pentru un cake-bar , adică pentru un fel de bufet suedez de unde oricine își poate lua sortimentele preferate de bunătăți cu frișcă, ciocolată și cremă.
  Nu au lipsit de la târg nici specialiștii în decor. Florarii au recomandat aranjamente în culori pastelate cu multă orhidee, cu trandafiri și gherbera în timp ce decorarea sălii se poate face după gustul fiecărui cuplu și în acord cu tematica aleasă pentru ziua cea mare. Vasile Lup, organizatorul târgului și proprietarul restaurantului Veneția, a declarat că pune un accent deosebit pe decorarea sălii și a meselor: “Pentru mine orice nuntă este un spectacol și este foarte important ca atât mirii cât și invitații acestora să se simtă bine, să se simtă speciali. Am ales o temă de referință pentru ce înseamnă spectacol, rafinament și eleganță, adică într-un cuvânt m-am inspirat din atmosfera Veneției. Iar pentru că în principal sala este îmbrăcată în albă, putem folosi accente de culoare după preferințele fiecăruia; dar se pare că cei mai mulți preferă fruscia, care dă o notă de sofisticare” a precizat proprietarul restaurantului

  Cei care au trecut pragul târgului au fost mulțumiți de gama largă de servicii oferite de expozanți. Au putut să vadă ce limuzine sunt oferite spre închiriere, cum arată albumele de nuntă și fotografiile realizate de experți dar au putut vedea și ce coreografii interesante pot învăța de la specialiști pentru ca dansul din seara nunții să fie un adevărat spectacol de care să se bucure toți invitații. “Noi facem programările cu două luni înainte” a precizat Lorant Loga, instructorul școlii de dans cu același nume. “Cei mai mulți aleg clasicul vals îmbinat cu tango dar la noi pot învăța și alte stiluri și nu este deloc greu” a mai adăugat instructorul.

  Timp de trei zile, sute de persoane au trecut pragul târgului. Cei mai mulți nu au fost dezamăgiți având în vedere că furnizorii de servicii au oferit reduceri consistente pentru cei care au decis să semneze contracte, în plus, târgul i-a scutit pe viitorii însurăței de zecile de drumuri prin oraș.
  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img