More


  Ultimul derby al turului

  =

  Handbal3

  În penultima etapă a turului din campionatul Diviziei A, seria B, CSM Satu Mare dă piept cu U Craiova, ocupanta locului trei în clasament. Un derby al podiumului, dumincă, şi care poate decide vice-campioana şi campioana de toamnă.

  Elevii lui Nicolae Istrate sunt abţi de joc şi nu se gândesc decât la victorie, după ce în ultimul joc din sala Ecaterina Both au trecut de liderul CSM Făgăraş, iar apoi în deplasare, de Sebeş. Totul se va decide însă în ultima etapă a turului, peste o săptămână, când gruparea sătmăreană joacă la Oradea, iar la Craiova vine liderul Făgăraş.

  Iar apoi, pe 17 decembrie, ocupanta primului loc al seriei, care sperăm să fie Satu Mare, va întâlni CS HC Adrian Petrea Reşiţa în primul tur al Cupei României.

  Partida de duminică începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de C. Băban şi I. Marta din Maramureş.

  Meciul din etapa trecută dintre HC Sibiu şi HC Piteşti nu a fost programat, şi se zvoneşte că argeşenii urmează să se retragă din campionat. Ceea ce ar fi în dezavantajul echipei sătmărene, care a învins Piteştiul, pe când U Craiova a făcut egal. Iar dacă clasamentul se va recalcula fără rezultatele cu Piteşti, Satu Mare pierde practic două puncte în duelul cu U Craiova.

  Etapa a 12-a, programul meciurilor din week-end:
  Azi
  CH CSU Politehnica II Timişoara – HC Sibiu
  HC Argeş Piteşti – CNE Sighişoara
  HCM Sighişoara – CS Universitatea Cluj
  Duminică
  CSM Satu Mare – Universitatea Craiova
  CSU CNOT Braşov – CSM Oradea
  CSM Făgăraş – ACS Muhlbach Sebeş
  Academia Minaur Baia Mare – stă  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img