COD GALBEN de INUNDAŢII. Prefectul Avram a IEŞIT în inspecţie pe TERENSAMSUNG CSC

 

 

În urma emiterii codului galben de inundaţii pentru cursurile de apă din vestul și nord-vestul țării, prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, s-a aflat în contact permanent cu reprezentanţii Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SOMEŞ” Satu Mare, cât şi cu reprezentanţii unităţilor administrati-teritoriale care se află sub această atenţionare.

De asemenea, prefectul Avram a dispus constituirea a trei echipe mixte de evaluare, formate din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare. Acestea s-au deplasat la unităţile administrativ- teritoriale de pe cursul râurilor Crasna, Valea Rea şi Maja, respectiv Craidorolţ, Moftin, Certeze, Călineşti, Hodod şi Bogdand pentru a evalua modul de pregătire în caz de intervenţie şi de a verifica stocurile de materiale necesare.

Prefectul Eugeniu Avram le-a cerut celor implicaţi, responsabilitate, vigilenţă şi cooperare instituţională pentru a se preveni anumite situaţii de risc. Pe tot parcursul atenţionării de cod galben de inundaţii, prefectul va monitoriza evoluţia evenimentelor şi măsurile întreprinse.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts