More


  Doi BĂTRÂNI, ATACAŢI şi DESFIGURAŢI în propria casă. UPDATE: Au fost prinşi AGRESORII bătrânilor

  - Advertisement -

  20

   

  UPDATE

  La data de 03 ianuarie, orele 23.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare au fost solicitaţi să intervină, pe raza localităţii Vetiş, judeţul Satu Mare, unde două persoane ar fi fost agresate de persoane necunoscute.

  Din cercetările efectuate oamenii legii au stabilit că Raimund B., Cristian B., şi Virgil  P., au forţat uşa de acces şi au pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 71 de ani, şi l-au supus pe acesta şi soţia sa la acte de violenţă, aplicându-le lovituri. Cei trei au răvăşit locuinţa căutând bani şi bunuri de valoare, însă au părăsit locuinţa fără a sustrage vreun bun.

  Cele două persoane agresate, au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijilor medicale necesare. Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost identificaţi de poliţiştii, la scurt timp de la sesizarea faptei, şi au  fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunerile legale care se impun în acest caz. În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

   
  Doi bătrâni – soţ şi soţie – au fost desfiguraţi în cursul zilei de ieri de către trei tineri. Ajunşi la faţa locului, specialiştii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare au găsit femeia în stare de inconştienţă, cu răni multiple pe faţă, în timp ce bărbatul s-a ales pe lângă loviturile la nivelul feţei şi cu o tăietură la nivelul craniului.

  “În data de 3.01.2016, ora 23.44, Ambulanţa Satu Mare este solicitată în comuna Vetiş, unde o familie de vârstnici a fost agresată de către o persoană necunoscută, care a pătruns în locuinţă forţând uşa casei. Echipajul cu asistent medical sosit la faţa locului preia o persoană de sex masculin, de 71 ani, care pezintă un Traumatism cranio-cerebral acut cu plagă de cca. ¾ cm, cu multiple contuzii provocate de agresor şi pe soţia acestuia, de 66 ani, cu Traumatism cranian si pierdere de cunoştinţă, cu multiple plăgi faciale. Pacienţii sunt transportaţi sub supraveghere la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, urmând ca aici să fie investigaţi şi trataţi corespunzător în continuare”, se arată în comunicatul de presă remis de către conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img