More


  Hoţi de maşini, prinşi după o acţiune ca-n filme

  - Advertisement -

  flagrant01

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, au prins în flagrant – după o acţiune ca în filme – doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

  Totul a început cu un furt în Satu Mare
  În urma anchetei derulate în acest caz s-a stabilit faptul că la data de 8 ianuarie 2016, în jurul orelor 02.30, Cosmin L., de 24 de ani, şi Dănuţ T., de 23 de ani, au sustras prin efracţie un autoturism, din parcarea unui supermarket, situat pe strada Decebal, din municipiul Satu Mare.

  Imediat după comiterea faptei, cei doi s-au deplasat spre municipiul Baia Mare. Cosmin L. s-a deplasat cu autoturismul sustras, iar Dănuţ T. cu un alt autoturism.

  Condiţiile de drum le-au venit de hac
  În apropierea municipiului Baia Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, Cosmin L. a pierdut controlul volanului, a avariat autoturismul, apoi l-a abandonat, fiind prins la scurt timp de poliţişti, pe raza judeţului Maramureş.

  În tot acest timp poliţiştii erau pe urmele lui Dănuţ T., care încercând să scape de oamenii legii, s-a reîntors spre municipiul Satu Mare, dar a fost oprit în trafic pe raza localităţii Livada, judeţul Satu Mare.

  Cei doi hoţi, prinşi în flagrant
  În urma activităţilor specifice desfăşurate oamenii legii au reuşit prinderea în flagrant şi reţinerea celor doi, care au fost încarceraţi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

  De asemenea, poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului în valoare de aproximativ 30.000 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  flagrant02

  “Mascaţii”, în acţiune
  Acţiunea, derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img