More


  Iarna a pustiit pieţele din Satu Mare

  - Advertisement -

  piata1

  Pieţele din municipiul Satu Mare sunt aproape pustii în această perioadă, frigul pătrunzător şi zăpada alungându-i atât pe vânzători cât şi pe potenţialii cumpărători. Ieri, spre exemplu, în Piaţa Mare, precupeţii puteau fi număraţi pe degetele de la o singură mână, iar clienţi aproape că nu existau.

  Vânzătorii spun că se încălzesc făcând mişcare, doarece altă alternativă nu au, şi spun că vânzările sunt foarte mici. “Ne încălzim făcând mişcare. De exemplu, dimineaţă am măturat zăpada, ne-am mai plimbat, şi astfel ne-am mai încălzit. Suntem şi bine îmbrăcaţi. Nu prea se merită să răbdăm frigul ăsta la ce vânzări mici avem, dar nu ştim ce să facem altceva”, ne-a spus o vânzătoare.

  Cei doi-trei clienţi câţi au fost ieri în Piaţa Mare spuncă au venit în piaţă din obişnuinţă şi s-au arătat dezamăgiţi de numărul extrem de mic de comercianţi. “Nu mă aşteptam să fie atât de goală piaţa. Frigul şi zăpada i-au speriat pe mulţi vânzători”, ne-a spus unul dintre puţinii sătmăreni aflaţi ieri în Piaţa Mare.

  Toţi aşteaptă să vină vremuri mai bune atât din punct de vedere meteorologic, cât şi al produselor care vor fi vândute în pieţe.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img