Primăria îi SCAPĂ pe sătmăreni de BRAZI. Care este singura condiţie 

brad

La fel ca şi în fiecare an, Primăria Satu Mare – în colaborare cu operatorul desalubritate Florisal – demarează, începând de săptămâna viitoare – o nouă acţiune de colectare a brazilor. Condiţia impusă de către administraţia locală este ca brazii să fie puşi lângă punctele de colectare a deşeurilor din faţa caselor sau din cartiere.

Cei care nu se vor conforma şi vor fi identificaţi că se debarasează de brazi în alte locaţii improprii vor fi amendaţi de către Poliţia Locală.

“Primăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA, demarează în perioada 11-23.01.2016 acţiunea de transport a brazilor proveniţi din gospodării în urma sărbătorilor de iarnă. Acţiunea se va desfăşura numai pentru trasportul brazilor, în zilele planificate pentru colectarea deşeurilor menajere de la case şi în toată perioada de la punctele gospodăreşti din cartiere. Rugăm cetăţenii municipiului să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr.33/2011”, se arată în comunicatul de presă remis de către Primăria Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts