More


  Salvat în ultimul moment de la spânzurare

  - Advertisement -

  6spanzurat

  Unui bărbat care a vrut să se spânzure în stradă i-a fost salvată viaţa de către un trecător care i-a tăiat în ultimul moment funia.

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe strada Rozmarin din Satu Mare, pentru un pacient de sex masculin, de 43 ani, nu de mult timp sosit din alt judeţ, care ca urmare a unei depresii severe, determinate probabil de probleme familiale şi sentimentale, a încercat să se sinucidă prin spânzurare.

  Astfel, acesta a vrut să-şi ducă la îndeplinire planul în plină stradă, dar a fost observat repede de un martor, care dând dovadă de spirit civic şi mult sange rece a reuşit să-i taie ştreangul şi să anunţe ambulanţa. Echipajul cu asistent sosit la faţa locului l-a găsit pe pacient conştient şi stabil hemodinamic, prezentând la nivelul gâtului şanţul de spânzurare.

  Pacientul a fost preluat şi transportat sub supraveghere la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar ulterior a fost internat în Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img