„A douăsprezecea noapte” , duminică la Casa de Culturăa-douasprezece

Secția română a Teatrului de Nord prezintă duminică la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură, spectacolul ”A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, în regia lui Eugen Gyemant. Scenografia este realizată de Maria Nicola iar pregătirea muzicală de Dorin Griguță.

Regizorul Eugen Gyemant și directorul secției române a Teatrului de Nord, Adrian Mihalache, au prezentat, ieri, într-o conferință de presă, câteva detalii cu privire la acest spectacol.

Andrei Mihalache spune despre acest spectacol că este unul curajos și a adăugat că doi dintre actorii aflați în distribuție, Rora Demeter și Carol Erdos, au ieșit în această lună la pensie. De asemenea, a mai afirmat că în această lună Teatrul de Nord va prezenta o nouă premieră, fiind urmată de altele două care vor fi prezentate sătmărenilor luna viitoare.

Distribuția (în ordine alfabetică) este formată din Ioana Cheregi, Rora Demeter, Anca Dogaru, Carol Erdos, Carmen Frățilă, Cristian Iorga, Raluca Mara, Romul Moruțan, Vlad Mureșan, Dorina Nemeș, Alexandra Odoroagă, Stelian Roșian, Andrei Stan, Tibor Székely.
Pentru acest spectacol este valabil abonamentul Premieră ”Ștefan Mareș”, iar prețul unui bilet este de 30 lei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts