More

    ALDE, tot nemulţumită

    Picture-413

    Dublul format din Adrian Ştef şi Ovidiu Silaghi a susţinut, ieri, obişnuita conferinţă de presă săptămânală, la sediul Alianţei de pe Str. A.I. Cuza.

    Deputatul Silaghi a dat tare cu trasoare către guvernul tehnocrat, care “nu are răspundere politică” şi se comportă ca atare. I-a făcut praf pe miniştrii tehnocraţi care în ultima vreme au dat cu băţu-n baltă – prin diverse declaraţii abracadabrante, sau au ignorat mersul normal/obişnuit al lucrurilor, inclusiv refuzul invitaţiei la comisia de specialitate (…). “Pe vremea lui Ponta, n-ar fi rezistat în scaune cu asemenea atitudine !”, a insistat deputatul sătmărean.

    Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi-a exprimat punctul de vedere legat de eventuala suprapunere a sărbătorilor Oraşului şi Judeţului: “Eu chiar cred că se poate! Raţionamentele pot fi chiar de ordin financiar; au fost discuţii şi în anii precedenţi pentru armonizarea celor două evenimente. Centrul Nou să fie în răspunderea Primăriei, iar Centrul Vechi să revină CJSM, în ceea ce priveşte organizarea. Ştef s-a arătat surprins de un aşa-zis boicot al UDMR faţă de Zilele Judeţului: “Această sărbătoare nu este a UDMR ! Nu este nici a PSD sau ALDE sau PNL ! Este evenimentul nostru, al tuturor, nu al vreunui partid politic !! În pofida faptului că e an electoral, aşa ceva nu are ce căuta în organizarea sărbătorilor !”

    În rest, nimic deosebit… Totuşi, Adrian Ştef a declarat că se va încerca organizarea conferinţei vinerea, pe viitor, în loc de sâmbăta cum era până acum.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE