More


  En garde, începe campania!

  - Advertisement -

  UDMR-Satu-Mare

  Se turează încet motoarele iar partidele încep să-și aleagă echipajele cu care vor ataca marea cursă a alegerilor locale.Dacă la nivel de primărie cunoaștem deja în mare numele competitorilor, pentru consiliile locale partidele încă își fac calcule, analizează și caută cele mai bune nume pentru liste.

  UDMR-ul pare că e primul partid care și-a făcut temele pentru Consiliul Local și vineri seara a anunțat lista cu care la începutul lui iunie va încerca să câștige cât mai multe locuri în ”miniparlamentul Sătmarului”.

  Putem spune că pe lângă nume deja consacrate din partid și oameni care s-au remarcat în consiliul local , gen Magyar, Maskulik sau Butka, avem parte și de noutăți. Iar pe poziția a 12- a apare fostul campion la floretă de la CS Satu Mare, Mureșan Istvan. Acum consilier parlamentar, Istvan Mureșan a abandonat sportul de performanță după o carieră remarcabilă alături de echipa antrenată de File Attila și Eva Lengyel. Iar tot la capitolul sport îl putem trece și pe Magyar Lorand. Cap de listă, Magyar a fost membru în Comitetul director al CSM Satu Mare o bucată bună de timp dar a renunțat la post după derapajul din ultima perioadă de la club.

  Interesant e că a dispărut ”veteranul” Fogel Vasile, fostul președinte al CSM –ului declarându-ne că are alte proiecte de viitor, care nu sunt legate de un loc în Consiliul Local.

  Ordinea pe lista de consiliu local este următoarea: Magyar Lorand , Maskulik Csaba, Szocs Peter, Butka Gergely , Gunthner Tibor , Szejke Otilia, Kiss Jozsef , Zsok Csaba , Poszet Kinga, Gati Istvan , Bertici Istvan , Muresan Istvan, Bura Maksay Istvan , Szenas Szabolcs .

  Apariție oarecum surprinzătoare pe listă a fostului senator Gunthner Tibor, cu mențiunea că acesta pare favorit la un loc eligibil și-n Consiliul Județean.

  Ei, cam asta e lista UDMR…Așteptăm să vedem cu ce vor ieși la interval și celelalte partide!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img