Jandarmii vor asigura ordinea publică la Ziua Maghiarilorjandarm

Azi , jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi în activităţi de asigurare a ordinii publice cu prilejul diferitelor manifestări ce se vor organiza şi desfăşura în judeţul Satu Mare.

Jandarmii vor executa marţi 15 martie, a.c, misiuni de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, cu prilejul manifestărilor organizate, ocazionate de Aniversarea Zilei Maghiarilor de Pretutindeni şi Comemorarea Revoluţiei de la 1848, astfel :

-în Satu Mare, la comemorarea organizată în municipiul Satu Mare, la Placa comemorativă a poetului Petofi Sandor dispusă în Piata Libertăţii, şi la bustul lui Petofi Sandor amplasat în Piaţa Eroii Revoluţiei cu începere de la ora 17.00.

-în Carei, la bustul lui Petofi Sandor, amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Carei, cu începere de la ora 16.00 şi în incinta Castelului Karoly din Carei, cu începere de la 17.00.

-în Tăşnad, la comemorarea organizată în incinta cinematografului UNIREA cu începere de la 17.00.

-în Ardud, la depuneri de coroane la Obelisc cu începere de la ora 11.00 şi la depunerile de coroane la statuia lui Petofi Sandor- Szendrey din Ardud cu începere de la ora 12.00.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrule ale Jandarmeriei Satu Mare şi ale Grupării Mobile Cluj Napoca, vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor, prin misiunile executate urmărindu-se desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor comemorative.

Tuturor participanţilor la manifestările li se recomandă:
– să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine;

– să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice;

– să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts