Omnipass, de acum, şi în Satu MareOMNIPASS

Teatrul de Nord și Asociația SamStudia invită toţi sătmărenii la lansarea oficială a parteneriatului din cadrul comunității OMNIPASS Satu Mare! Toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani inclusiv, pe baza unui act de identitate, vor putea achiziționa un bilet de spectacol la PREȚUL DE 5 LEI!

OMNIPASS este o iniţiativă nouă în Satu Mare, prin care Asociația SamStudia dorește să creeze cea mai mare comunitate de tineri sătmăreni (vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani), oferind reduceri la diferite locaţii și instituții culturale din Satu Mare şi promovând afacerile și evenimentele locale.

Cu sprijinul Teatrului de Nord, toți posesorii de card OMNIPASS Satu Mare vor putea beneficia de o reducere de 50% la biletele de spectacol, atât pentru spectacolele din cadrul Secției Române, cât și pentru cele din cadrul Secției Maghiare. Dintre spectacolele care beneficiază de reducere vor fi excluse premierele, spectacolele speciale, galele sau festivalurile organizate de Teatrul de Nord sau în parteneriat cu terți.

Așadar, toți sătmărenii sunt invitați la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, cu ImproȘtim. Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot. Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului. Trupa ImproȘtim garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant!

Știu impro: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian Iorga, Cristian But, Andrei Stan. Improvizator muzical: Cristian Dan. Realizator: Andrei Stan

Preț bilet întreg: 20 lei
Preț bilet redus: 5 lei (pentru toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani, inclusiv, pe baza unui act de identitate)
Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea, nr. 6.
Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00 // Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură).

Mai multe detalii pe site-ul:
www.sm.omnipass.ro
http://samstudia.ro/

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts