Super Nanny în premieră la Satu Maresupernany

Irina Petrea(SuperNanny) a fost prezentă ieri în Satu Mare pentru a fi alături de mămici în procesul de evoluție spre a deveni un părinte (și) mai bun decat ești deja!

Irina Petrea, trainer psiholog și psihoterapeut, cunoscută din emisiunile televizate “Supernanny” “Cei 7 ani de acasă” și “Copii contra părinţi” dar și pentru cărțile și publicațiile sale, a inspirat până acum mii de părinți în conferințe.. A format și îndrumat multe cazuri familiale dificile, a educat prin tehnici clare și concise copii indisciplinați și a readus zâmbete pe chip în familiile cu probleme de relaționare.

A fi părinte probabil este cea mai frumoasă experiență și trăire pe care un om o are în viață. Îmbină perfect cunoașterea cu îndrumarea, iubirea cu protecția și educația cu dezvoltarea. Iar atunci când vorbim de dezvoltare, ne referim nu doar strict la puiul de om care crește ci și la părinte, care evoluează lângă copilul său, în mod continuu.Aseara, în prezenta a zeci de mămici, educatoare şi chiar caţiva tătici, Irina Petrea cunoscută publicului larg ca Super Nanny a vorbit despre “Stadii, crize și tranziții în viața părinților și a copiilor”. A fi un bun părinte nu este ușor, dar este frumos. Presupune poate un drum cât o viaţa de om, dar fiind un drum parcurs în doi, totul pare mai ușor. Când iubirea îți este tovarăș, căldura și afecțiunea primită în dar de la cel mic ajutor în trecerea diverselor obstacole, realizezi când drumul ajunge la capăt, că a meritat fiecare efort depus. Proiectul “Un părinte mai bun” a luat naștere din dorința de a ajuta, să faci acești pași în viața ,cu siguranță, responsabilitate și cunoaștere. Super Nanny a fost asteptata de mult in orasul nostru iar psihoterapeutul Lup Carmen a reusit să o aducă intr-un final, în orasul nostru.Toți cei prezenți au avut șansa să învețe de la un trainer specialist în domeniul parenting-ului lucruri noi, folositoare și utile.Conferinta despre “ Stadii, crize și tranziții în viața părinților și a copiilor” a inceput la ora 17.30 si a durat in jur de 4 ore .La final s-au adresat intrebari și s-au impartasit experiențele de părinte, de educator ,de bunica si chiar de tata.
Raluca Jofi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts