More


  Tâlharul de la Podul de Fier a fost prins

  - Advertisement -

  În cursul zilei de luni a fost identificat cel de-al doilea bănuit în comiterea tâlhăriei din seara zilei de 18 martie. Vă reamintim că un vrâncean a fost jefuit de doi tineri, în apropiere de Podul de Fier din Satu Mare. Unul dintre aceștia a fost identificat la scurt timp după comiterea infracțiunii, însă al doilea a reușit să scape.

  Cu ocazia extinderii cercetărilor în cauza de mai sus, instrumentată de către polițiștii de investigații criminale, a fost identificat minorul B. A. de 16 ani din localitatea Petea, ca fiind participant la săvârșirea infracțiunii.

  Cercetările au relevat faptul că minorul este cel de-al doilea bănuit în comiterea tâlhăriei din seara zilei de 18 martie.

  Prin Ordonanța procurorului s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi bănuiți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În cauză cercetările continuă cu autorii în stare de libertate, urmând să se stabilească întregul complex de împrejurări în care a fost săvârșită fapta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img