More


  Tânăr arestat pentru contrabandă cu ţigări

  - Advertisement -

  Tânăr de 27 de ani din Oradea, arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări. Polițiștii Secției Rurale Tășnad au identificat în trafic la ieșirea din comuna Acâș, un autoturism care transporta cantitatea de 6350 pachete de țigări de proveniență Ucraina. Conducătorul auto a fost arestat preventiv pentru 15 zile.
  Patrula de ordine şi siguranță publică a Secției Rurale Tășnad a oprit pentru control, la ieșirea din localitatea Acâș, un autoturism care circula pe direcția de mers spre Supuru de Jos. Incidentul a avut loc luni. La volanul autoturismului a fost identificat tânărul Zsolt B, de 27 ani, domiciliat în municipiul Oradea, iar la controlul efectuat asupra autoturismului, s-a constatat că transportă cantitatea de 6.350 pachete de țigări de proveniență Ucraina.

  Raportat la prevederile Codului Fiscal prin care „deținerea în afara antrepozitului fiscal, marcate necorespunzător, a unui număr de peste 10.000 țigarete” , constituie infracțiune, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au continuat cercetările în acest caz, astfel că, în cursul zilei de 22.03.2016, tânărul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

  Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Carei a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru o perioadă de 15 zile. Cercetările continuă în acest caz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img