Tăşnadul se întoarce mereu la izvoarele neamului veşnicPrimarul Vasile Mitraşca consideră oraşul un bun comun al unei colectivităţi care veghează la statornicia lor milenară. Aceleaşi considerente le are faţă de cultură, faţăp de moştenirea lăsată de înaintaşi. Aceleaşi sentimente le nutreşte faţă de locuitorii care se unesc pentru ridicarea nivelului de trai, prin tot ceea ce intreprind zi cu zi, iubindu-şi oraşul ce creşte sub ochii lor.

24 km de canalizare şi apoi asfaltarea acestor „kilometri de drum”, întroducerea apei peste tot, asigurarea condiţiilor de cultură – toate au devenit lucrări de consolidare, fără pauze, toate sunt dovezi ale neliniştei unui primar atât de ataşat celor care l-au votat. Consultarea edilului cu populaţia dă roade neaşteptate, aflând despre statornicia milenară a lor, chiar dacă trăim azi o perioadă destul de încâlcită.
Un primar ce-şi aminteşte zilnic de obligaţiile faţă de cetăţeni, pe care-i iubeşte şi-i vrea din ce în ce mai fericiţi! Acesta este simplul vis visat de Vasile Mitrşca, vis ce se transformă în realitate. Toate proiectele au termene precise şi le va încheia cu succes. Este o promisiune!
Teodor Curpaş

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts