More  Taxe şi impozite cu bonificaţie

  taxe

  Peste 21 de mii de sătmăreni și-au plătit pana în prezent taxele locale. Dintre acestia mai mult de jumătate au beneficiat de bonificaţii în contextul in care pana la 31 martie cei care isi plătesc integral impozitele şi taxele locale beneficiaza de un bonus de 10%. După data de 31 martie sătmărenii vor plăti si majorările aferente.

  Aglomerație la ghiseele Direcţiei de Impozite si Taxe, sătmărenii se înghesuie să îți plătească dările pana in 31 martie pentru a beneficia de bonificatia de 10 la suta, dar si pentru că până atunci mai mult de 70 la suta dintre restante se anulează.

  Pâna in prezent aproximativ 21 de mii de sătmăreni si-au plătiti taxele si impozitele, din care 17 mii au beneficiat de aceste bonificatii.

  Comparativ cu anul trecut încasările au crescut considerabil, lucru datorat in primul rand aplicării prevederilor noului cod fiscal care a adus o serie de taxe suplimentare pentru sătmăreni, dar si o micsorare a penalităților.

  În prezent sunt cinci ghisee deschise, insa daca pe parcursul lunii va fi mai aglomerat se va deschide şi al şaselea sau se va lucra şi sâmbăta. Potrivit legii, toate persoanele au obligatia ca pana la sfarsitul lunii martie sa-si achite jumatate din impozitul pe anul in curs, iar cealalta jumatate pana la sfarsitul lunii septembrie.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE