Un nou magazin Kaufland la Satu MareKaufland2

Municipiul Satu Mare se dovedeste a fi atractiv pentru reprezentantii marilor magazine din Romania care au decis să isi extindă anul acesta activitatea deschizând noi magazine. Edilul municipiului afirmă că Primăria susține întru totul astfel de iniţiative, mai ales că, spune el, asta va duce si la dezvoltarea economică a orașului.

Ieri in cadrul unei sedinte extraordinare s-au votat doua proiecte prin care autoritățile locale doresc să vină in sprijinul reprezentantilor unui magazin care se ocupă cu comercializarea materialelor de constructii si al amenajărilor interioare.

Mai mult, după incheierea sedintei edilul a vorbit si despre intalnirea pe care a avut-o marţi legata de construirea unui alt supermarket Kaufland in municipiu care ar urma sa se deschida incepand din 2017.
Lucrările vor începe în acest an, iar finalizarea noului magazin este prevăzută cel mai târziu pentru începutul anului viitor.

Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din B-dul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde în trecut era „fabrica de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a doua a lucrărilor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Totodată, reprezentanții Kaufland au declarat că în acest interval se va lucra și la modernizarea actualului magazin, astfel încât clienții să beneficieze de același confort pe perioada cumpărăturilor, indiferent de magazinul ales.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts