Univesitatea Goldiş, , mereu în acţiunegoldis

La sediul nou al Universitatii de Vest VASILE GOLDIS-Filiala Satu Mare, de pe str. Stefan cel Mare, a avut loc vineri, 11 martie, o intalnire cu studentii si cadre didactice de la Arad si din Satu Mare. La aceasta intalnire de lucru au participat: prof.univ.dr. CORALIA ADINA COTORACI – rectorul Universitatii VASILE GOLDIS din Arad, conf. univ. dr. ARISTIDE BASCHIR – presedintele Senatului GOLDIS Arad, prof. univ.dr. GAVRIL ARDELEAN – prorector Filiala GOLDIS Satu Mare si alte cadre didactice de specialitate din Arad şi din Satu Mare.

Studentii au avut parte de o prezentare a Centrului de orientare profesionala existent la nivelul Universitaţii Goldiş Arad, dar si a cailor de comunicare permanenta cu sediul central din Arad prin intermediul Internetului. De asemenea, au fost abordate o serie de aspecte legate de activitatea Institutului International de Lingvistica si modul in care studentii se pot implica si in activitatea de cercetare stiintifica.

Masă rotundă pentru armonizarea ofertei universitare
În după amiaza zilei de vineri, 11 martie, la Hotel DANA II, a avut loc o masa rotunda la care au participat reprezentantii Universitatii GOLDIS Arad si cei ai Filialei din Satu Mare cu reprezentantii institutiilor si mediului de afaceri din Satu Mare. Scopul acestei intalniri s-a axat in principal pe identificarea principalelor necesitati existente pe piata fortei de munca si in domniul antreprenoriatului. In urma acestor discutii cu reprezentantii mediului de afaceri din Satu Mare si ai institutiilor de specialitate, Universitatea de Vest VASILE GOLDIS isi va armoniza oferta universitara si perspectivele antreprenoriale.
Dumitru Ţimerman

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts