More


  Weekend însângerat pe șosele

  - Advertisement -

  accident1

  Sfârșitul de săptămână nu a fost unul tocmai liniștit. Concret, la Ardud, Certeze, Petea și Băbășești au avut loc accidente rutiere grave, soldate cu rănirea gravă a trei persoane. Primul accident grav a avut loc vineri, la ora 12,45, pe strada Mihai Viteazu din Ardud, unde C. Andrei, de 23 ani, din localitate, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un autoturism marca VW, condus de D. Kinga de 24 ani, care efectua o manevră de schimbare a direcției de mers la stânga. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto si a unei tinere de 24 ani din Ardud, pasageră în autoturismul VW.

  Tot vineri, dar în jurul orelor 19,48 , pe strada Principală din Certeze, D. Claudia, de 29 ani, din Tisa , județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel, a accidentat grav un bărbat în vârstă de 55 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

  În aceeași zi, în jurul orelor 19.28, în localitatea Petea a avut loc un accident grav de circulație. Astfel, T. Marek, de 62 ani, din Polonia, conducând ansamblul de vehicule format din autotractor si semiremorcă, l-a accidentat grav pe B. Zoltan, de 55 ani, din Petea, care s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

  Cu doar câteva minute înainte, la orele 19,16, pe strada Principală din Băbășești, K. Andrei , de 59 ani, din Apa, conducând autoturismul marca VW, cu pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, l-a accidentat grav pe N. Gheorghe. de 67 ani, din localitate, care în calitate de biciclist circula pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător, cu elemente fluorescent-reflectorizante.

  accident-2

  Toți conducătorii auto implicați în aceste evenimente rutiere au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img