More


  Ziua Pământului / Cu bicicleta prin Sătmar

  - Advertisement -

  biciclisti

  La Satu Mare în cadrul inițiativei Earth Hour, Clubul Sportiv Pro Racers în parteneriat cu Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare organizează azi un eveniment ciclist de tip Critical Mass.

  Primul Critical Mass a fost organizat în 1992 în San Fransisco, care a avut ca obiectiv atragerea atenției cât de neprietenos este orașul și circulația față de cicliști. Scopul principal al defilării noastre este asemănător, atragerea atenției asupra cicliștilor și asupra situației circulației cicliste, ca o metodă alternativă de circulație.

  Ciclismul în masă începe la ora 10.00, locul de adunare este în P-ța Libertății, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice.

  Traseul planificat al defilării este următorul: P-ța Libertății, str. Ștefan cel Mare, str. Ady Endre, str. Rodnei, str. Fabricii, str. Avram Iancu, B-dul Traian, B-dul IC Brătianu și P-ța Libertății.

  Defilarea poate servi ca un program perfect de timp liber pentru toate vârstele. Pentru siguranța participanților, defilarea va fi asigurată de poliție. Sâmbătă, în data de 19 martie ne întâlnim în P-ța Libertății la ora 09.45. – scriu organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului.

  Un număr de 42 de orașe din România, printre care şi Satu Mare vor participa, astăzi la evenimentul global ‘Ora Pâmântului’, când în intervalul ora 20,30 – 21,30 vor fi organizate evenimente dedicate, ce vor culmina cu stingerea simbolică a luminilor de către instituții publice, companii, centre culturale, organizații și chiar cetățeni obișnuiți, potrivit unui comunicat de presă al WWF-România  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img