More


  Radu Giurcă a trecut de la PNL la ALDE

  - Advertisement -

  radu giurca

  Fostul prefect al județului Satu Mare, Radu Giurcă, a părăsit PNL, formațiunea politică din care făcea parte până acum, și s-a înscris în ALDE. Anunţul a fost făcut public miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele ALDE Satu Mare, Adrian Ștef.

  ”Am plecat pentru că nu mi-a plăcut cum au evoluat lucrurile din momentul, am vrut să zic așa-zisei fuziuni, dar hai să zic a fuziunii celor două partide PNL cu PDL. În primul rând, consider o greșeală fundamentală de management la nivel central, faptul că s-a menținut deja de mai bine de doi ani o conducere bicefală. Din această cauză au fost tensiuni, și de multe ori lucrurile nu decurgeau cum ar fi trebuit. Mai ales în ultima parte, să zic-așa lunile martie-aprilie, au plecat nu doar membrii de partid dar și foști lideri ai fostului Partid Democrat-Liberal”, a precizat Radu Giurcă.

  Acesta a subliniat și faptul că a trecut la ALDE în perioada de campanie pentru a nu lăsa loc unor interpretări, cum că ar vâna anumite funcții. „Vă spun sincer, că am plecat, după 12 ani, cu un gust amar de lângă foștii mei colegi. Dar acum sper să pot pune umărul, alături de domnul Ștef, la realizarea proiectelor sale”.

  Reamintim că în ALDE au ajuns și foștii democrat-liberali Cosmin Rațiu și Mihai Huzău, dar și fostul lider social-democrat Nicolae Bura.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img