More


  Adolescentul accidentat mortal, condus pe ultimul drum

  - Advertisement -

  13521658_10206288204350673_1310532555_n

  Ionuț Ristea, adolescentul care a fost ucis în noaptea de joi spre vineri într-un teribil accident rutier, a fost condus duminica pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Ortodox de pe strada Rodnei, începând cu ora 13.00.

  La înmormântare au participat zeci de persoane, care au vrut să fie alături de familia îndurerată a băiatului. În semn de iubire și prețuire, colegii acestuia de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, au purtat tricouri negre pe care scria ”We all love you!”. Au fost momente extrem de triste pentru toți cei prezenți, care l-au cunoscut pe adolescent.

  De asemenea, sătmărenii au mai dat încă o dată dovadă de compasiune. Locul în care adolescentul a decedat a fost umplut de flori și lumânări. Astfel, pe bulevardul Henri Coandă, în faţa Colegiului Economic, locul în care a avut loc accidentul, se puteau observa ieri florile si lumânările arzând în memoria sufletului trecut în neființă.

  Reamintim faptul că accidentul a avut loc în noaptea dinspre joi spre vineri, în zona Colegiului Economic din municipiul Satu Mare. Ionuț Ristea s-a angajat în traversarea bulevardului Henri Coandă, când a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, care a promovat examenul auto, însă nu avea încă permisul de conducere eliberat.

  Cadrele medicale sosite la fața locului au încercat manevre de resuscitare, însă tânărul a murit pe loc, nemaiputând fi adus la viață.

  Transmitem familiei și celor apropiați condoleanțe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img