More

    Clasa I, încheiată ca-n poveşti!

    serbare

    Elevii clasei I de la şcoala „Grigore Moisil”, pentru câteva momente, au creat o lume de basm, într-un loc de poveste! Aceştia au avut ieri serbarea de final de an, pe care au susţinut-o la Noroieni, la o căbănuţă de poveste. Locul a fost unul ideal pentru micii elevi care, în aer liber, au creat o lume a poveştilor şi a magiei.

    Totul a început de la ora 16.00, când copiii au venit rând pe rând însoţiţi de familie şi prieteni. Ca întotdeauna, doamna învăţătoare i-a aşteptat în prag, cu mare drag şi iubire. După ce s-au adunat cu toţii, cu mari emoţii, a început minunata serbare.

    Copilaşii au recitat poezii, au cântat melodii dedicate şcolii, părinţilor, dar şi doamnei învăţătoare. Aceştia au fost priviţi cu drag de toţi cei prezenţi, care la final i-au ovaţionat pe cei mici minute în şir.

    „Serbarea de astăzi a încercat să încununeze activitatea noastră de un an întreg. Toţi cei 33 de copii au terminat cu rezultate foarte bune!”, a spus Lia Stan, învăţătoarea acestora.

    Doamna învăţătoare s-a declarat extrem de mulţumită de generaţia aceasta, astfel munca acesteia a fost o adevărată plăcere pe întreg parcursul anului.

    „Sunt o clasă de copii isteţi, cuminţi şi dornici de cunoaştere! Este o clasă foarte bună şi disciplinată cu care se poate munci. Copiii, deşi sunt clasa I, dau dovadă că sunt copii maturi, îşi văd de activitate în timpul orei, iar în pauză îi preocupă activităţile specifice vârstei lor”, a mai declarat Lia Stan, învăţătoarea elevilor.

    La final, doamna învăţătoare a considerat că, într-adevăr, după muncă există şi răsplată, astfel că toţi elevii au primit diplome şi multe dulciuri, de care aceştia s-au bucurat cel mai mult.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE